Nice knitwear at Forever21

Knitwear, ik wist eerlijk gezegd eerst nog niet wat het precies betekende, maar het is dus kleding van wol. Ik vind het echt heerlijk als ik een lekker warme trui heb, en nu voor al met de kou. Ik kruip er dan lekker in en zeg het koude gevoel gedag! De winkel Forever21 heeft onwijs leuke knitwear. Ik ging alle truien af, en al snel zag ik super leuke truien. Van mijn favorieten heb ik een wishlist gemaakt. Kijk mee!

Rugby Striped Sweater 26,75 – Streepjes, ik heb er iets mee op kleding. Ik vind het er tof uit zien en ik draag het graag. Zelf heb ik al een aantal kledingitems in mijn kast hangen met streepjes, maar ik wil graag nog wat aan mijn collectie toe voegen. Deze creme met rode brede streepjes trui vind ik er leuk uit zien! De kleurencombinatie trekt mijn aandacht, maar ook de opgetrokken mouwen maken het leuker.

Geo Pattern Sweater 23,75 – Deze trui bevat tribal print, en laat ik daar net ook van houden! De patronen bij elkaar maken de trui stoer maar ook vrouwelijk. De kleuren combinatie licht oranje/creme met zwart vind ik leuk! Ja ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een toffe trui vind.

Floral Art Print Top 23,75 – Oke, dit setje bij elkaar ziet er een beetje ouwelijk uit, maar de trui zal denk ik leuk te combineren zijn bij een stoere spijkerbroek. De trui zelf is kinderlijk met de hartjes, maar ik vind hem leuk! Dat komt gewoon omdat ik van roze en hartjes houd.

Sequined Lamé Sweater 28,75 РDit is niet echt een wollige trui maar hij schittert van mijn scherm af! Deze creme kleur geeft een zachte look en het zal best wel opvallen omdat het op huidskleur lijkt, maar ik zie mezelf deze trui wel dragen! De glitters maakt de trui nog leuker en het zal ook leuk zijn voor een feestje.

Global Cities Sweater 21,75 РDan een trui waar ik echt comfy gevoel van krijg. De letters staan er lekker slordig op, maar daardoor moet je de tekst niet vergeten te lezen. Allemaal leuke plaatsen staan op deze trui! Er is roze aan toegevoegd door het in de letters te stoppen, en dat maakt deze trui voor mij nog aantrekkelijker.

Cowl Neck Sweater 23,75 РDan een wat langere trui met een creme witte kleur. Deze trui is met korte mouwen, wat ik iets minder vind, maar hij blijft leuk! De kraag is opgevouwen en het loopt rond en dat maakt deze trui leuk. Hij zal makkelijk te combineren zijn vanwege de simpele kleur en voor de winter vind ik hem erg toepasselijk!

Colored Animal Pattern Sweater 26,75 – Deze trui heeft panterprint en dat vind ik normaal wat minder, maar deze trui heeft iets. Het zijn geen overdreven opvallende kleuren, en dat zorgt ervoor dat de trui wat zachts en lieflijk heeft. Geelachtig, groen en roze zijn pastelkleuren en dat vind ik altijd zo leuk in kleding! Ja deze trui mag graag in mijn kledingkast hangen.

Metallic-Blend Dropped Shoulder Sweater 16,40 – En weer een tof mintgroen kledingstuk die is graag wil hebben! Ik vind dit kleurtje zo mooi en het is uitgegroeid tot mijn lievelingskleur door alle leuke kleding die ik zie hiermee. Ik zie wel dat het truitje wat korter is, maar gelukkig is hij net lang genoeg. Hij loopt een beetje wijd maar dat vind ik fijn. Daar krijg ik een relaxt gevoel van, en dat is wel fijn in de winter.

Ditsy Heart Raglan Sweater 26,75 – En weer hartjes maar dan grotere en met andere kleuren. Zwart en wit blijft een top combinatie. En ja zoals ik al zei, ik houd van hartjes dus deze trui kan niet missen.

Dat waren alle leukste knitwears die ik kon vinden! Knitwear is mijn favoriete kledingstuk, en ik zal graag mijn kledingkast hier mee willen vullen. Voor al met deze kou kan ik wel wat warme truien gebruiken! Misschien dat ik binnenkort wat knitwear ga kopen, maar dat zal dan een keuze moeten worden van 3/4 stuks.

Welke knitwear van de plaatjes hierboven vind jij het leukste?

About these ads

2 reacties op “Nice knitwear at Forever21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s