Programma’s die ik momenteel volg

Tv kijken, ik houd er wel van. Het is niet zo dat als ik thuis kom ik meteen achter de tv duik (want meestal is dat de computer!). Vanaf acht uur ‘s avonds ben ik wel lekker voor de tv te vinden omdat er dan de leukste programma’s op komen. Ik volg een aantal programma’s die ik met plezier kijk. Ik vind het leuk om een standaard programma’s te kijken elke week, omdat je dan al helemaal in het programma zit en weet wat er is gebeurd. In deze post zet ik op een rijtje wat momenteel mijn ‘vaste’ programma’s zijn.

We beginnen eerst bij maandag. Sinds afgelopen maandag is het programma Expeditie Poolcirkel begonnen. Dit komt op nederland 3 om 20.25. Je zal vast meteen denken aan Expeditie Robinson, en daar lijkt het een klein beetje op. Deze expeditie is op de Noordpool. Ze moeten verschillende opdrachten uitvoeren en daar kunnen ze geld voor winnen. Wie op het einde van het programma het minste geld heeft, moet naar huis. Ik vind het een erg leuk programma omdat ik veel van de kandidaten wel ken, en omdat het eens wat anders is dan op een eiland. Dit is in de kou en je hebt daar dus totaal andere opdrachten!

Dan het programma wat ik op het begin wat saai vond, namelijk Britt & Imke stellen vragen. Dit programma komt op dinsdag op RLT 5 om 20.30. Je kent ze vast wel. Deze twee grappige dames die al in verschillende programma’s hebben gezeten. In dit programma hebben ze een talkshow en dat moeten ze goed onderhouden. Ze zoeken gasten uit en maken daar leuke vragen voor. Op het einde zie je een stukje van de talkshow en dat vind ik grappig om te zien omdat ze soms rare vragen stellen. Ik vond het op het begin niet leuk omdat dat een minder aflevering was. Toen ik het een week later keek vond ik het een stuk leuker, maar dat zal wel aan de gasten hebben gelegen.

Dan Expeditie Robinson, wie kent dit programma nou niet? Deze expeditie vind zich plaats op een eiland wat je kan zien op donderdag op RLT 5 om 20.30. Verschillende bekende mensen gaan de strijd tegen elkaar aan. Ze moeten opdrachten winnen en op het einde moeten ze elkaar eruit stemmen. Dat vind ik minder leuk aan het programma, maar om de zien hoe ze het overleven op het eiland vind ik erg tof. De opdrachten die ze moeten uitvoeren zijn meestal erg spannend en daarom blijft dit programma me erg boeien. Ik kijk het met veel plezier en ik vind het leuk om zo voor een persoon te ‘staan’. Ik sta momenteel voor Fajah en Ruud! Hup Hollanders!

Over The Voice of Holland hoef ik niet veel uit te leggen lijkt me? Dit programma komt op vrijdag op de zender RTL 4 om 20.30. Het zangprogramma van Nederland met natuurlijk de bekende stoelen en knoppen. Momenteel zijn ze bij de lifeshows en dat vind ik zo leuk om te zien! Ik houd van muziek en zingen en daarom is het een plezier om naar te kijken. Het blijft spannend wie er uiteindelijk zal winnen en er met het plantencontract vandoor zal gaan.

Dan de Dino Show. Dit programma is niet zo erg bekend. Het komt op zondag avond op de zender Nederland 3 om 21.25. Het is een soort talkshow van een Jandino. In het programma komen soms filmpjes met typetjes van hem en dat is zo grappig! Ik lig helemaal dubbel. Zijn stem maakt alles zo veel grappiger en het is gewoon een leuke man. Heerlijk om je weekend mee af te sluiten!

Dit waren de programma’s die ik standaard kijk op de dagen maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Ik vind het heerlijk om elke avond voor de buis te hangen en lekker lui te doen. Mijn favoriete programma is toch wel de Dino Show omdat ik zo blij word van zijn humor en zijn stem, en het blijft een leuk einde van je weekend!

Welk(e) programma(s) volg jij momenteel?

About these ads

5 reacties op “Programma’s die ik momenteel volg

  1. Leuk om te lezen, ik kijk zelf niet zo vaak tv. Toevallig heb ik inderdaad ook expeditie Robinson gezien vorige week (mijn allereerste aflevering ever) en ik zie nu dat ik vanavond dus weer kan kijken, thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s