Indigo APL Fruitylicious

De Indigo APL Fruitylicious parfum is een ‘na-aper’ van de DKNY Be Delicious parfum. De parfum zelf ziet er anders uit maar de naam en het doosje hebben wat weg van de echte DKNY. Ik zelf vind het wel leuk dat hier een stuk goedkopere versie op is bedacht. Ik houd namelijk van appeltjes parfum en ik heb hem dus toegevoegd aan mijn stash!

De echte APL parfum heeft een langwerpige vorm, en de DNKY heeft een bredere vorm. Dit is wel een groot verschil maar je ziet dat de kleuren erop aan zijn gepast. Ook het lettertype lijkt verdomd veel op dat van DKNY. Maar dat vind ik niet erg! Ik vind de verpakking er juist erg tof uit zien, en het doet me denken aan heerlijke appeltjes vanwege de kleur en het appeltje wat zich op het midden van de verpakking bevind.

Ik heb deze parfum gekocht bij de Action voor 1,50. Totaal geen geld dus. Je moet niet verwachten dat dit geweldige kwaliteit is, maar als je hem dagelijks een paar keer op spuit is het niet erg.

De binnenkant vind ik er erg luxe uitzien! Indigo staat er heel vaak in en en dat geeft mij het gevoel alsof het niet goedkoop is. Dit is zeker een pluspuntje!

De parfum zelf vind ik er oke uitzien. Het ziet er niet spectaculair uit maar dat hoeft ook niet. Het gaat om de parfum zelf. Wel vind ik het leuk dat de parfum groen is en dat er een appeltje opstaan. Zo krijg ik nog meer het appeltjes gevoel! Hij ligt erg fijn in de hand maar hij is iets te zwaar om in een tas te doen. Er zit namelijk 100ml in.

Het spuitknopje (hoe noem je dat gedeelte precies?) is een neutraal en normale knop. Ik vind dit niet erg en ik heb er geen moeite mee, omdat hij fijn spuit en er komt genoeg uit.

De geur ruikt best wel sterk en zoals beloofd: naar heerlijke appeltjes! Het ruikt lekker fris en fruitig en de geur zal je snel wakker maken (voor als je dit op spuit in de vroege morgen). Ik vind het een perfecte geur omdat ik van zoet houd en omdat hij sterk is. Zo ruik je er wel iets van als je het op spuit, want lichte geuren die hebben voor mijn gevoel niet echt een effect.

Wat ik erg jammer vind is dat hij heel snel vervliegt. Binnen een uur ruik je alleen nog maar een lichte vlaag. Maar ik kan dit ook niet verwachten van de parfum. Hij is ongelofelijk budget en teveel moet je er dus niet van verwachten. Ik was gewoon erg benieuwd of hij echt zo naar appeltjes ruikt, en dat doet hij zeker!

Zoek je een budget appeltjesparfum met een sterke en opvallende geur? Dan is de APL Fruitylicious parfum van Indigo zeker iets voor jou! Zoek je een appeltjes parfum die lang blijft zitten, dan moet je even verder zoeken en dan is de appel parfum van DKNY iets voor jou. Zelf ben ik tevreden met de parfum. Hij ziet er niet verkeerd uit en hij ruikt lekker! Ik ga iedereen verliefd laten worden op mijn appeltjesgeur!

De APL Fruitylicious parfum van Indigo is te koop bij de Action voor 1,50.

Wat vind jij van geuren die ‘na-geaapt’ zijn?

About these ads

4 reacties op “Indigo APL Fruitylicious

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s