Before I die, I’ve done…

Een tijdje geleden had ik de Before I die tag gedaan. Een aantal dagen daarna was de Before I die, I’ve done… helemaal ‘in’ in het bloggerwereldje. In plaats van dat je laat zien met plaatjes wat je nog wil doen, laat je zien wat je al hebt gedaan. Ik vind dit altijd erg leuk om te lezen op blogs dus ik besloot hem ook in te vullen.

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik in totaal 13 kilo afgevallen. Op de middelbare school gaf ik niet zoveel om mijn uiterlijk, en daar kwam verandering in toen ik op de middelbare zat. Ik wou afvallen omdat ik mezelf te dik vond, en dat was ik op dat moment ook. Het is me gelukt om die droom waar de maken, en nu ben ik elke dag blij met mijn lichaam. Ik wil zeker niet terug naar hoe ik eerst was en ik wil ook echt niet meer afvallen. Mijn droom lichaam dus.

Ja ik heb een liefde gehad in de zomer, en dat is ook echt deze zomervakantie geweest. Daarvoor had ik dat nog nooit meegemaakt, dus op dat moment was ik ongelofelijk blij. Helaas was hij niet zo leuk als ik dacht, dus het heeft niet veel voorgesteld.

In de Before I die tag stond dit plaatje, maar toen had ik hem nog niet. Nu heb ik sinds kort een geweldige camera waar ik heel blij mee ben! Ik gebruik hem bijna dagelijks voor mijn blog en ik kan geen betere wensen! Hij kan heel goed dichtbij fotograferen en van verraf doet hij het ook top.

Helium: het blijft voor mijn gevoel iets geniaals. Een paar maanden geleden heb ik gepraat met helium op een opendag, en wat was dat gek! Je hoeft het alleen maar in te ademen en je voelt er niks van. Er komt gewoon een piepend stemmetje naar boven die ongeveer 5 seconden zo blijft.

Ongeveer 2 jaar geleden had ik een logeerpartijtje van een jarige vriendin waar ik heel de nacht ben opgebleven. Dit doe je niet zomaar, want daar had ik wel ongeveer 7 blikjes energy voor nodig. Ik heb ongelofelijk veel lol gehad en ik heb er zeker geen spijt van. Maar de volgende dag dan ben je echt kapot.

Ik ben met school naar een chocolade fabriek geweest. Dit was een erg leuk om een keer mee te maken. Je ziet hoe het in zijn werking gaat om chocolade te maken, maar ook hoe het ingepakt word, enzovoort. Maar het leukste was dat er een chocolade fontein stond met overheerlijke chocolade.

Ik ben een paar jaar geleden naar Amerika geweest en daar hadden ze een waterpark. Niet met glijbanen maar met zeehondenshows, dolfijnenshows enzovoort. Ook was daar een groot aquarium waar je onderdoor kon lopen. Wat was dat leuk om mee te maken! Ik heb verschillende vissen gezien maar ook haaien. Ze komen van verschillende kanten en soms krijg je het gevoel of je echt in het water zit.

In de afgelopen zomervakantie heb ik een watergevecht gehouden met mijn zusje en een vriendin. Met waterpistolen en waterballonnen gingen we elkaar nat maken en we hadden de grootste lol. Natuurlijk eindigde ik helemaal nat, maar dat hoort erbij.

Ik heb mijn beste vriendin langer dan een jaar geleden leren kennen op het internet. Toen die tijd zat ik op een meidensite waar je vriendinnen kon maken, en nu heb ik nog steeds contact met haar. Elke week spreek ik haar en we vertellen elkaar alles. Ze is als een beste vriendin voor me en ik wil niet meer zonder haar.

Al jaren wou ik graag naar Starbucks, en ongeveer 2 jaar geleden kwam die droom uit. Ik was toen op vakantie in Hongarije en tot mijn grootste plezier was daar een Starbucks. Ik heb daar een koude chocolade koffie gehad, en mmm wat was hij lekker! Ik heb er echt van genoten en als ik er aan terug denk loopt het water mijn mond uit.

De afgelopen zomer ben ik naar Spanje geweest en voor ons hotel lag het strand. Dat was echt heerlijk want zo waren we er in nog minder dan een minuut. Ik ben er elke dag naar toe geweest en ik heb heerlijk van het strand genoten.

Ik ben in totaal al drie keer naar Spanje geweest, en telkens blijft het leuk. Het is mijn lievelingsland vanwege de zon, zee en het strand maar ook de gezellige winkels en de palmbomen.

En dan een van de leukste dingen wat ik ooit heb meegemaakt in mijn leven. Ik ben namelijk een paar jaar geleden naar Amerika geweest en dat was eind December. We zijn naar verschillende parken geweest met onder andere Seaworld maar ook Disneyworld. Daarvan heb je een aantal parken en wij zijn er naar 4 geweest. Toen het kerstmis was waren we in een van die parken en wat was dat spectaculair! Met vuurwerk en alles erop en eraan. Ja dat was een geweldige ervaring die ik nooit meer vergeet.

Dat waren alle ’spectaculaire’ dingen in mijn leven. Ik ben erg tevreden met mijn lijst maar ik hoop natuurlijk dat er veel meer plaatjes bijkomen. Dat zal ook wel gebeuren de komende jaren want ik wil mijn dromen achterna gaan!

Wat vind jij van deze tag? Neem hem gerust over!

About these ads

2 reacties op “Before I die, I’ve done…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s