My 6 prettiest products

We kopen niet alleen producten om hoe het werkt maar ook om het uiterlijk. Als wij een mooie beauty in een schap zien liggen worden onze ogen daar als eerste naar toe getrokken. Dat is ook in het echt. Wij kijken sneller naar knappe mannen (of vrouwen). Vandaag laat ik aan jullie mijn 6 mooiste producten zien.

Als eerste mijn nieuwste lakje van Essence. Sinds kort hebben de nagellakjes van Essence een nieuwe vorm en een nieuw kwastje. Ik vind de nieuwe vorm zo tof! Het loopt rond af. Maar kijk naar de glitter kleuren! Gouden en oranje glitters mixen zich in dit lakje, en dat zorgt ervoor dat jou nagels zeker glitterproof zijn! Ik vind dit nagellakje lekker opvallend en het is zeker ook een van de eerste lakjes die mijn aandacht trekt als ik mijn bakje met nagellakjes open doen. Hij spetterd gewoon, klaar.

De Applelicious Glossy Lip Balm heb je gister kunnen zien in een review *klik*. Daar was ik ook erg te spreken over het uiterlijk, maar na langer kijken kwam ik er achter dat dit eigenlijk wel een van mijn mooiste producten is. En dat komt voor al door het leuke appeltje die op de lipbalm zit! Je ziet het meteen als je het op je lippen smeert. Maar verder vind ik het product ook erg mooi omdat hij lekker fel roze is en de zilvere letters op het product vind ik er erg goed bij gecombineerd! Ja liefde voor dit product, wat een mooierd.

Oke, misschien zul je nu denken: waarom is dit een van haar mooiste beauty producten? Nou dat zal ik je eens vertellen. Ik vind deze mascara van Catrice echt een geweldige vorm hebben! In het midden word hij dun en daarna heeft hij weer dezelfde breedte en dat vind ik echt een tof effect geven. Toen ik dit product een aantal dagen terug in het Catrice schap zag staan besloot ik hem te kopen omdat hij het mooiste uiterlijk van alle mascara’s heeft. Ook vind ik hem geen goedkoop uiterlijk hebben maar juist lekker chique!

Alhoewel hij niet erg opvallend is, vind ik dit toch een erg mooi product. Deze Pressed Powder van Miss Sporty heeft een erg chique uiterlijk. Alhoewel Miss Sporty een erg goedkoop product is, krijg ik dat gevoel niet. Dit product bevat een spiegeltje aan de binnenkant en erg ligt een sponsje op de poeder om het aan te brengen. Dit zijn extra pluspunten die zorgen voor mijn aandacht. Doe mij maar meer van zulke luxe producten Miss Sporty!

Het Sun Club palette van Essence heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar dit blijft een van mijn meest gebruikte palettes. Dat komt mede door het uiterlijk. Ik ben erg fan van bruintinten in palettes, en dat heeft dit palette alleen maar. Er zitten zulke mooie kleuren in en die zie je erg goed door het palette omdat het doosje doorschijnend is. De rest ziet er niet spectaculair uit, maar de bruintinten laten dit palette shinen!

Dan een neutrale lipgloss van het merk Casuelle. Ik denk dat het makkelijk te raden is waarom ik dit product zo mooi vind. Om de bloemetjes aan de binnenkant natuurlijk! Ik vind dit erg orgineel want heb jij dit ooit in een product gezien? De bloemetjes zijn er in verschillende kleuren en dat zorgt ervoor dat de kleuren eruit springen. Ik word zo blij als ik dit product zie en je kan hem zo op je kamer zetten alleen maar om het uiterlijk.

Dit waren mijn 6 prettiest products! Mooie producten trekken eenmaal mijn aandacht en dan vergeet ik het even als het een slechte kwaliteit heeft. Als ik moest kiezen wat ik mijn allermooiste product vind kies ik toch voor het gouden glitter nagellakje van Essence.

Welk product van deze 6 vind jij het mooiste en waarom?

About these ads

3 reacties op “My 6 prettiest products

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s