NYC Applelicious Glossy Lip Balm

De NYC Applelicious Glossy Lip Balm ligt al een hele tijd in de winkel. Deze schattige lippenbalsem is je vast wel opgevallen! Hij bevat een appelgeur die vele harten van meiden laten kloppen. Mijn hart is er een van, en ik besloot hem kort geleden te kopen. Om de reden dat hij naar appeltjes ruikt, maar de belangrijkste reden was voor mij: de verzorging voor mijn lippen.

De Applelicious Glossy Lip Balm zit pas een tijdje in het vaste assortiment van NYC. Al vele meiden hebben hem aangeschaft en ik werd er ook benieuwd naar. Het uiterlijk heeft voor mij ook erg meegeteld want wat ziet de lippenbalsem er leuk uit! Hij is helemaal roze en heeft witte letters. Het geeft mij echt een meisjesachtig gevoel en de dwang om hem te kopen werd daardoor meer.

Ik koos voor de kleur Pink Lady omdat ik niet te opvallende lippen wil. Als ik lippenbalsem op smeer moet er een glans opzitten, maar echt kleur hoeft voor mij niet. De andere 3 kleuren waren niet mijn kleur, en deze spatte er dus voor mij uit. Het appeltje staat in het teken van de Big Apple en deze is bij mij wit met glitters en glans. De rand erom heen is barbieroze met glitters en weer glans. Maar dat is logisch want ze heten Glossy Lipbalms! Het appeltje heeft ook nog een functie, wat ik super leuk vind! Het zorgt voor een goede verzorging omdat er verzorgde producten in zitten.

De swatch gaf mij een goede indruk! Hij is zeker niet opvallend. Hij bevat een licht roze kleur met een enorme glans. Dit is precies wat ik wou! Verder is de lipbalsem erg creamy en dat vind ik zelf erg fijn werken.

Links zonder en rechts met lippenbalsem. Zoals je ziet zijn mijn lippen erg schraal en droog. Ik heb hier echt een hekel aan, maar dat komt nou eenmaal door het koude weer! Ik vind dat de lippenbalsem mijn lippen er een stuk frisser uit laten zien! Een hele subtiele roze kleur, maar door de glans valt het niet erg op dat ik schrale en droge lippen heb! Ik heb er niks op aan te merken, maar nu naar het belangrijkste punt. De verzorging. Voor mij verzorgd hij prima! Hij is creamy wat er voor zorgt dat mijn lippen erg zacht worden. De kleur trekt een beetje in mijn lippen wat zorgt voor totale verzorging. Ja, deze lippenbalsem voed mijn lippen zeker!

Maar ook de geur is erg belangrijk want hij heet tenslotte Applelicious! Als ik de dop eraf haal ruik ik het al meteen! Mijn neus stroomt vol met een heerlijke appeltjesgeur! Hij ruikt een beetje naar frisdrank wat ik soms drink. Ja dit vind ik echt een perfecte toevoeging!

Zoals je al hebt kunnen merken ben ik erg tevreden over deze lippenbalsem! Hij geeft een mooie roze subtiele glans, mijn lippen worden er lekker zacht van en hij maakt mijn lippen velletjesvrij. Maar natuurlijk is de geur niet te vergeten, heerlijk gewoon! Deze lippenbalsem is uitgekozen tot favoriete lippenbalsem van het moment!

De Applelicious Glossy Lipbalm is te koop voor 2,79 (hoe goedkoop?!) bij de Kruitvat.

Welke lippenbalsem gebruik jij?

About these ads

8 reacties op “NYC Applelicious Glossy Lip Balm

  1. Pingback: My 6 prettiest products | Trendlish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s