I’m reading at the moment…

Boeken. Sinds kort is mijn liefde voor jullie terug. Toen ik laatst in mijn Nederlands les zat en mijn Nederlands leraar een paar leuke boeken liet zien, dacht ik van: hey waarom ga ik niet weer lezen? Ik leesde ongeveer een half jaar geleden echt veel, maar de draad ben ik kwijtgeraakt. Gister ben ik naar de bibliotheek geweest en heb daar vier leuke boeken gevonden! Deze ga ik vandaag aan jullie laten zien.

Allereerst het boek die ik van school mee heb genomen namelijk het boek ‘Echte mannen eten geen kaas’ van Maria Mosterd. Het is een verhaal over loverboys, maar anders als normaal. De ‘standaard’ loverboy verhalen heb ik genoeg gehad, daarom vond ik het leuk dat dit een ander soort loverboy boek was. Ik kreeg van veel mensen te horen dat dit een geweldig boek is en dat er ook een film van was! Nou die wil ik zeker zien! Verder lijkt dit me echt een boek waar je helemaal in komt. Er was eerst beschreven dat dit een waargebeurd verhaal was, maar achteraf bleek dat niet zo te zijn. Dat maakt mij niet zoveel uit want ik kom meestal best snel in verhalen, waargebeurd of niet.

Dan een totaal ander boek namelijk over spamcriminelen. Het lijkt me een erg apart verhaal, maar ik ben wel benieuwd wat er allemaal over verteld word! Het lijkt me een boek waar je ook van kan leren omdat ze allebei een fout maken op het internet. Iemand die 4 miljoen belooft en iemand die een hotmail hackt en daar van alles op doet. Ik heb nog nooit zo’n boek gelezen dus ik heb geen idee wat ik er van vind! Het kan goed zijn dat ik er niks aan vind, maar dan heb ik het geprobeerd! Alhoewel ik dat niet verwacht hoor.

Dit boek lijkt me zo ongelofelijk spannend! Het gaat dus over een meisje die vermoord is, en haar vriendin gaat uitzoeken waarom ze vermoord is. Ik ben zo benieuwd wat nou de reden was en daarom wil ik ook snel beginnen in dit boek. Normaal lees ik niet graag zulke verhalen maar deze spreekt mij op de een of andere manier aan. Ik moet gewoon weten wat er is gebeurd. Verder lijkt dit me een verhaal met veel verschillende verhaallijnen erin zegmaar. Over de vlucht van de familie, liefde en over het zusje van het vermoorde meisje.

Het allerlaatste boek wat ik meegenomen heb uit die bibliotheek is het boek verminkt! Toen ik de titel zag ging ik meteen de achterkant lezen omdat ik dat een erg interessant onderwerp vind. Toen ik de achterkant las, las ik niet zoveel over het verminkt zijn maar meer over liefde. Laat ik daar nou net van houden! Het gaat over een meisje die verliefd is op een jongen maar de jongen vindt iemand anders leuk. Heel herkenbaar voor ons als meiden toch? Ik ben erg benieuwd wat er allemaal gebeurd en hoe ze verminkt raakt. Ik wil het verhaal achter verminkt raken horen, en ik wil weten hoe het voelt als je verminkt bent. Klinkt heel raar maar ik kan me dat gevoel niet voorstellen dus dat is de grootste reden dat dit boek me aanspreekt.
Dat waren de 4 boeken die ik ga lezen! Ik ben momenteel bezig met het boek ‘Echte mannen eten geen kaas’. Tot nu toe bevalt het boek best wel, maar er is nog niet zoveel gebeurd. Dat kan ook niet echt want ik ben pas op bladzijde 29! Ik ga de komende weken lekker doorlezen en dan voor al in de avond. Als ik bezig ben met lezen dan blijf ik wel een tijdje doorgaan omdat ik wil weten hoe het verhaal eindigd. Hebben jullie dat ook? Na dit boek ga ik denk ik beginnen met ‘Ooit is niet nu’. Die lijkt me zo spannend!

Houd jij van lezen? Zo ja, welk boek lees je momenteel?

About these ads

5 reacties op “I’m reading at the moment…

  1. Ik hou van lezen! ik heb onderhand de halve bibliotheek al gelezen haha. Ik lees vooral thrillers op dit moment van Nicci French en Loes den Hollander. De boeken van Mel Wallis de Vries zijn ook een aanrader, die heb ik allemaal gelezen en ze zijn zoo spannend!

  2. Me love reading! Ik ben het ook een tijdje kwijt geweest, maar nu is het volop terug! Ik lees op het moment het laatste deel van The Hunger Games, die is ook al weer bijna uit, dus moet snel een nieuwe halen. Echte mannen eten geen kaas heb ik ook gelezen, achteraf hoorde ik dat het helemaal niet echt gebeurd is en wel zo gedaan wordt, dat is wel een beetje jammer van de schrijver.
    De boeken van Mel Wallis de Vries zijn idd een aanrader! :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s