Why do I love blogging?

Bloggen. Sinds een paar dagen doe ik het weer elke dag. Ik heb het een tijdje niet gedaan omdat ik het heel erg druk had, maar mijn tijd en liefde steek ik weer helemaal in het bloggen. Het is mijn grootste hobby en elke dag schrijf ik met veel plezier een artikel. Maar welke dingen laten mij van het bloggen houden?

- Ik houd zo ongelofelijk veel van het bloggen vanwege het schrijven van artikels. Dit is de belangrijkste reden waarom je moet bloggen. Als je het schrijven niet leuk vind, is bloggen niks voor jou. Ik doe dit elke dag met veel plezier. Ik vind het fijn om lekker te typen en een artikel ervan te maken. Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden, en daarom ben ik ook blij dat het bloggen op mijn pad is gekomen. Het zijn artikels die ik het liefste schrijf want ik kies zelf het onderwerp.

- Dan de wisselvalligheid van het bloggen. Ik schrijf veel verschillende artikels. De ene dag schrijf ik over beauty, de andere dag over fashion en daarna weer over lifestyle. Ik vind het zo leuk dat ik af kan wisselen en dat ik zo over alles kan schrijven wat ik leuk vind. Het is niet een standaard onderwerp, want daar zal ik al snel genoeg van hebben.

- Ik vind het erg fijn dat ik mijn eigen mening over bijvoorbeeld producten via deze manier met jullie kan delen. Ik kan precies zeggen wat ik er van vind en dat zou ik zonder blog niet kunnen. Ik kan niet tegen een vriendin blijven aanpraten, en zo kan ik het fijn met jullie delen.

- Sinds kort heb ik een goed fototoestel met 10 megapixel en dat laat ervoor zorgen dat ik graag foto’s maak. Na school maak ik vaak de foto’s voor mijn blog en ik merk dat ik er steeds meer plezier in krijg. Dat komt mede door de scherpheid die mijn foto’s nu hebben, maar ook aan de mogelijkheden hoe ik alles op de foto kan zetten. Mijn foto’s lukken steeds beter en daar ben ik trots op! Ik hoop hier nog meer in te groeien want het is een belangrijk deel van een blog.

- Het plaatsen van een goed artikel laat mij ook van het bloggen houden. Als ik erg hard heb gewerkt aan de foto’s en het schrijven, en ik ben helemaal tevreden, dan word ik zo blij als ik hem kan publiceren! Ik wil het dan zo graag met jullie delen. Ik ben nogal een perfectionist en ik wil alles tot de puntjes goed hebben, dus als alles voor mij perfect is kan ik het met een fijn gevoel plaatsen.

- De reacties van mensen maakt het bloggen voor mij nog leuker! Het is heerlijk als je een positieve reactie krijgt op een artikel waar je zo je best op hebt gedaan. Het geeft mij meer zelfvertrouwen en ik word er zo vrolijk van! Dus daar wil ik jullie voor bedanken! Elke reactie lees ik met veel plezier en ik ben zo blij met jullie, lieve volgers!

- Wat ik echt een kick vind geven is dat ik een eigen plekje heb op het web. Ik ben zo blij dat ik .nl achter mijn naam kan zetten. Als ik op mijn blog kijk, kijk ik met veel plezier. Ik ben tevreden met mijn layout en met de artikels die ik schrijf. Ik merk gewoon dat mijn blog aan het groeien is en daar word ik gelukkig van. Ik wil blijven groeien en dat maak ik de laatste tijd waar. Dat zorgt er voor dat ik de laatste tijd erg tevreden ben met mijn plekje op het web.Dat waren alle redenen waarom ik van het bloggen houd! Genoeg lijkt me! Ik ben gewoon erg gelukkig met mijn blog en ik houd er van om elke dag lekker achter mijn computertje te duiken om een artikel te schrijven. Het is mijn grootste hobby en ik wil niet meer zonder!

Heb jij ook een blog? Zo ja, waarom houd jij zo van het bloggen?

About these ads

11 reacties op “Why do I love blogging?

 1. Heerlijk hè, bloggen? Ik doe het ook en doe het met plezier! Altijd een feestje om weer een origineel artikel te verzinnen dat ook pakkend en leuk is, ik hou daar écht van. :D Gewoon mijn ding doen en niemand die erover kan of mag zeuren. Mijn blog. Mijn ding. Mijn schrijfsels en hersenspinsels. ^-^

 2. Ja helemaal mee eens!!
  Bloggen is gewoon super, lekker al de dingen die je bezig houden op papier zetten..
  Het geeft mij ook wat meer rust op een of andere manier… :)
  Het geeft me wat structuur in mijn dagelijkse dingen..!!
  Leuke post!

  X Charlot

 3. Jaaa! Echt gewoon alles herken ik, het is fijn om je eigen ‘plekje’ te hebben en je mening te kunnen geven ! :D Soms kan ik ook even lekker van je af schrijven, het is heerlijk ontspannend. De feedback die je krijgt vindt ik bijna het belangrijkste, als ik weinig comments heb en een lang goed artikel heb geschreven, ben ik toch een beetje teleurgesteld, dan is het net alsof mensen het niet interessant genoeg vonden ^^
  Leuk dat je ook zo veel passie hebt voor het bloggen! :D

 4. Ah wat een superleuk artikel is dit! Jaaaa, ik hou ook van bloggen, het is denk ik wel mijn #1 grootste hobby. Ik doe het ook elke dag en merk echt dat ik het met de dag leuker begin te vinden, haha! En het schrijven is inderdaad heel belangrijk, als je dat niet leuk vind is het niet echt handig om een blog te hebben. Klopt ;) Het plannen gaat bij mij nu ook steeds beter, een paar maanden terug vond ik dat nog best moeilijk. Happy me! ^^

Laat een reactie achter bij Josephine Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s