Outfit ~ My pink autumn

De eerste Outfit Of The Day is online gekomen op trendlish.nl! Zelf is deze blog niet beschreven als een fashion blog, maar ik vind het wel leuk als er regelmatig een OOTD online komt omdat ik het leuk vind om mijn stijl aan jullie te laten zien. Vandaag een outfit die ik samen heb gesteld met mijn nieuwe kleding, die je een paar dagen geleden hebt kunnen zien in een shoplog!

De outfit is compfy en simpel, maar de kleding is goed bij elkaar gematcht. De kleuren heb ik op elkaar aan proberen te passen en de sjaal heb ik om omdat het de laatste tijd erg koud is, maar ook om mijn outfit net iets meer te geven. Ik vond mijn roze shirt erg leuk passen met de donker roze sjaal. Het geeft de outfit wat zachts en ik voel me er erg fijn in. Verder heb ik een soort tregging aan in een bruine kleur. Deze geeft mij echt het herfst gevoel en hij zit ongelofelijk fijn! Het is een stretchy broek die niet te strak om mijn benen zit.

De foto’s zijn gemaakt door mijn zusje! De locatie is simpel op mijn kamer, maar ik probeer langszaam te groeien in de foto’s. Ik probeer steeds van locatie te wisselen en de poses moet ik ook nog oefenen!

Ik heb maar twee sieraden om en dat zijn mijn grote ronde oorbellen en mijn nieuwe ring! Mijn oorbellen zijn lekker simpel maar ik vind het altijd zo’n tof effect geven aan een outfit. Grotere oorbellen geven me op de een of andere manier meer zelfvertrouwen. De nieuwe ring bestaat uit vier steentjes met allemaal een blauwe kleur. Hij loopt een beetje ombre. Ik vind hem prachtig!

En als laatste mijn schoenen! Deze grijze schoenen met een kleine hak vind ik erg tof vanwege de bandjes die er op zitten met wat gouden studs. Verder zijn ze erg makkelijk te combineren vanwege de kleur en ze zitten super fijn!

Dit was mijn gehele Outfit Of The Day. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kleding en ik draag deze outfit regelmatig. Het zit gewoon onwijs lekker en de kleuren geven mij een fijn herfstig gevoel!

Trui: Takko.
Broek: Takko.
Sjaal: Takko.
Schoenen: gekregen.
Oorbellen: Trekpleister.
Ring: Lucardi.

Wat vind jij van deze outfit?

About these ads

8 reacties op “Outfit ~ My pink autumn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s