All time favorite – NYC City Curls mascara

Vandaag mijn all time favorite namelijk de NYC City Curls mascara. Deze mascara heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar telkens grijp ik er naar. Hij is al een tijdje te vinden in het NYC schap en je hebt hem vast wel voorbij zien komen. Ik vind veel mascara’s fijn, maar wat is nou de reden dat deze mascara mijn favoriet is? Dat lees je in deze review.

De mascara van NYC vind ik een mooi uiterlijk hebben. Hij bevat een prachtig fuchsia kleurtje met sierlijke zilvere letters. Hij is langwerpig wat ik altijd fijn vind bij mascara’s. Ik heb niets op te merken en hij ziet er zeker niet goedkoop uit. Alhoewel NYC toch een budget merk is.

Deze mascara belooft mijn wimpers zoals je al aan de titel kan zien, krullende wimpels tot maar liefst 60%. Dat heb ik zeker nodig, want mijn wimpers krullen namelijk niet snel. Het is voor mij best lastig om een goede mascara te vinden, omdat ik gewoon rotwimpers heb. Ze zijn ook niet mooi lang, dus ik hoop dat deze mascara dat ook kan waarmaken. Een voller effect belooft hij ook. Kan het nog beter? Verder is deze mascara geschikt voor gevoelige ogen en voor mensen die lenzen hebben. Nou laat ik dat nou net hebben!

Het borsteltje is zoals je kan zien met een boogje. Ik vind dit leuk toegepast omdat ik dit fijner vind aanbrengen en het ziet er toffer uit. De haartjes staan best ver uit elkaar, wat ervoor zorgt dat je geen spinnenpoten krijgt.

Hierop heeft iemand anders de mascara op. Mijn eigen wimpers laten het effect te weinig zien omdat ik zoals ik zei, rotwimpers heb die geen een mascara een geweldig effect kan geven.

Wat een prachtig effect geeft deze mascara! Hij heeft het waargemaakt om mijn wimpers mooi te krullen en het volle effect is zeker aanwezig. Mijn grootste irritatie bij mascara’s zijn klodders die ervoor zorgen dat je spinnenpoten krijgt. Deze mascara geeft geen klodders af door het fijne borsteltje, en hoelang je ook smeert, spinnenpoten krijg je er niet van. Hij maakt ze heel mooi zwart en laten je wimpers ver uit elkaar staan. Op het einde van de dag zit deze mascara er nog top op en hij loopt niet snel uit. Het is geen waterproof maar toch heeft hij het toch een beetje in zich.

Ik heb geen minpunten aan deze mascara. Het is voor mij de perfecte mascara die een prachtig effect geeft. Ik vind alle mascara’s van NYC wel fijn maar dit is zeker mijn favoriet. Wat een sterk pluspunt is, is dat hij budget is! Dat zou ik zeker niet verwachten bij zo’n fijne mascara, maar NYC maakt het waar!

De NYC City Curls mascara is voor 2,99 te koop bij de Kruitvat en Trekpleiser.

Heb jij al ervaring met de NYC mascara’s?

About these ads

7 reacties op “All time favorite – NYC City Curls mascara

  1. Ik hoor heel veel goeds van deze mascara, maar ik heb hem nog nooit geprobeerd. Ik heb nog eentje van Rituals en eentje van Rimmel liggen als backup, maar deze wil ik wel proberen daarna! xxliefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s