My favorite apps – 10 stuks

Apps, iets wat voor ons (tieners) niet weg te denken is. We zijn een mobiele eenheid, en overal waar wifi is checken we ons whatsapp, twitter of facebook. Zelf doe ik hier ook aan mee. Nog niet zo lang want ik heb pas een paar maanden een mobiel met wifi. Mijn menu staat vol met apps die ik gebruik, en deze ga ik vandaag aan jullie laten zien. Niet allemaal, maar diegene die ik het meeste gebruik.

Allereerst twitter, ik kan niet meer zonder. Ik check dagelijks een aantal keer twitter omdat ik gewoon nieuwsgierig ben naar wat mensen doen. Ook vind ik tweets van bijvoorbeeld Tienerfeiten erg leuk om te lezen, omdat ik veel dingen ervan herken. Zelf tweet ik ook een paar keer op een dag. Op het begin vond ik er niks aan, maar ik ben gaan ontdekken hoe leuk het eigenlijk is!

Dan facebook. Dit check ik niet zo vaak als twitter, maar zeker 2 keer per dag neem ik een kijkje. Ook hier kan je dus op plaatsen wat je aan het doen bent, maar wat ik nog leuker vind is de foto’s. Ik vind het leuk om foto’s te kijken of zelf foto’s te plaatsen op mijn facebook. Het is een persoonlijke pagina die ik leuk vind om bij te werken! En natuurlijk, je bent een beetje verplicht om een facebook pagina te hebben. Wie heeft het tegenwoordig nou niet?

Dan is instagram aan de beurt! Dit is niet zo bekend als facebook en twitter, maar in het bloggerwereldje wordt het veel gebruikt! Ik volg verschillende bloggers, en ik vind het leuk om een kijkje te nemen in hun leven. Zelf kan je ook foto’s erop zetten en die bewerken. Dat doe ik heel soms omdat ik het leuker vind om andere mensen hun foto’s te bekijken en te liken of te reageren.

Dan whatsapp! Wie heeft dat nou niet op zijn mobiel? Het is niet weg te denken omdat je er zeg maar gratis mee kan smsen. Je kan zo lang blijven kletsen als je maar wilt, en dat zorgt voor meer sociale contact met je vriendinnen. Ik gebruik het dagelijks en ik vind het erg handig!

Dan bloglovin! Ja voor deze site heb je ook een app! Zoals je misschien weet kan je me volgen op bloglovin, en zo krijg je elke dag de posten binnen die je kan aanklikken, en zo ga je rechtstreeks naar het artikel! Zelf volg ik ook verschillende mensen en ik ga dagelijks hun blog af. Als ik geen tijd heb gehad kan ik dit snel even doen met mijn mobiel!

Ik heb mijn site op wordpress, en deze app kan je ook zo downloaden in de app store! Ik vind het erg handig want zo kan ik de reacties lezen op mijn artikelen, of snel een klein tekstje plaatsen op mijn blog. Natuurlijk kan je hiermee niet hele artikels schrijven want daar ben je anders super lang mee bezig! Ook kan ik zo mijn statistieken zien, wat ik regelmatig check.

Met skype kan je gratis bellen als je wifi hebt! Ik bel zelf eigenlijk nooit, maar ik gebruik dit als ik lekker bij wil kletsen met mijn vriendin. Zo hoef je niet op te letten hoe lang je al belt want het kost geen geld. Fijn!

Dan een app van mijn Trendlish hotmail! Hier krijg ik dagelijks mijn bloglovin berichten binnen, en als ik een reactie heb op mijn blog krijg ik er een mailtje van. Zo zie ik het meteen als ik mijn wifi heb aan staan.

Als enerlaatste app heb ik een app die ik nog niet zo lang heb. Dit is de app waar ik mijn punten van school op kan vinden. Dit checkte ik hiervoor altijd op mijn computer omdat ik nog niet wist dat er een app van was. Erg fijn want zo heb ik altijd mijn puntenlijst bij!

Als laatste app heb ik het enigste spelletje die ik heel soms speel, namelijk fruit ninja! Waarschijnlijk ken je hem wel, omdat dit een van de bekendste spelletjes is voor je mobiel. Hier op moet je fruit snijden en proberen er geen te missen. Ook komen er bommen langs waar je voor op moet passen. Het spelletje werkt er verslavend dus pas op!

Dit waren alle apps die ik regelmatig gebruik. Diegene die ik dagelijks check zijn twitter, facebook, whatsapp en mijn Trendlish mail. Ik vind het een geweldige uitvinding en ik kan niet meer zonder! Erg he, dat wij als tieners zo into onze mobiels zijn.

Wat is jou favoriete app?

About these ads

4 reacties op “My favorite apps – 10 stuks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s