Garnier BB cream

BB creams, wie kent ze niet? Deze creme is sinds een tijdje erg bekend geworden in beautyland. Het is een perfecte combinatie namelijk een dagcréme en foundation in een. Ik was erg benieuwd naar deze créme en heb rond gezocht voor de beste BB cream. Voor mij leek de BB cream van Garnier erg fijn dus die ging ik testen!

De BB cream bevind zich in een langwerpig doosje. Dit doosje staat vol met uitleg over de BB cream, wat ik erg handig vind. Op de voorkant staat kort en krachtige uitleg over wat de BB cream doet en aan de zijkant van het doosje staat uitgebreider uitleg. Het doosje vind ik er goed uit zien. De kleuren staan leuk bij elkaar en het ziet er niet goedkoop uit.

Zoals ik al zei staat op de voorkant de aantal punten wat de BB cream precies doet.

- Geeft stralende teint
- Vervaagt lijntjes en imperfecties
- Egaliseert
- Hydrateert 24U
- UV bescherming SPF15

Wat een beloftes maakt deze BB cream, maar wel allemaal leuke beloftes! Ik ben erg benieuwd of hij imperfecties inderdaad goed vervaagt en of dat hij egaliseert. Natuurlijk is het altijd fijn als een créme lang blijft zitten, dus ik ben ook erg nieuwsgierig of deze créme dat doet! De UV bescherming geloof ik wel, en het is ook handig want zo word je toch een beetje beschermt tegen de zon!

Deze BB cream bevind zich in het doosje. Ik vind het fijn dat het een tube is omdat je het er gewoon uit moet ‘knijpen’ zeg maar. Een pompje zal iets handiger zijn geweest want zo kan je alles beter eruit halen. Verder vind ik de tube er erg mooi en belovend uit zien. Hier staat niet veel info op maar dat is ook niet nodig.
Allereerst de BB cream als ik hem eruit knijp. Het ziet er redelijk vloeibaar uit, en ik ben benieuwd of de kleur naar mijn huid gaat staan. Wat me erg opvalt is dat hij erg lekker ruikt! Het is geen standaard geurtje maar hij ruikt lekker fris!
Dan wat uitgesmeerd. Je ziet dat een klein beetje BB cream al snel meer is als je het uitsmeert. Dit vind ik fijn want zo kan je er alleen maar langer mee doen. Verder vind ik hem er nu nog vloeibaarder uit zien, maar dat is voor mij geen minpunt.
Hier is de BB cream helemaal uitgesmeerd. Je ziet het niet heel goed, maar als je goed kijkt zie je een kleine vaag van bruine créme. Ik vind hem op mijn arm goed dekken, maar dat moet hij op mijn gezicht nog waar maken!
Hier zie je me zonder enige créme. Ik heb voor al wat onzuiverheden op mijn kin en op mijn rechterwang die ik het liefst weg werk.
Hier heb ik de BB cream op. Helaas zie je het verschil niet heel goed met de vorige, maar op mijn kin is het wel degelijk vervaagd. Deze BB cream is voor mij goed genoeg. De dekking is redelijk, maar het is niet zo dat ik een overdreven dekking nodig heb met mijn paar onzuiverheden. Verder geeft hij mijn huid inderdaad een stralende tint en hij blijft ongeveer een dag zitten! Ik ben tevreden over deze BB cream!
Deze BB cream is voor mij goed genoeg! Als je een redelijke dekking wilt kan ik je hem zeker aanraden, maar als je toch echt een perfecte dekking wil, dan is deze Garnier BB cream niet goed genoeg. Wat zeker een pluspunt is, is dat je er best lang mee kunt doen en dat het een hele gezichtsverzorging is! Erg handig als je ‘s ochtends haast hebt, want zo hoef je geen dagcréme meer op te smeren. Ik ben tevreden en ik vind de BB cream een perfecte uitvinding!

De BB cream van Garnier is te koop voor 9,95!

Gebruik jij een BB cream? Zo ja, welke?

About these ads

9 reacties op “Garnier BB cream

  1. Wauw, hij is mooi! Ik heb na lang twijfelen tussen deze en die van Maybelline, gisteren die van Maybelline gekocht. Ik ben er tot nu toe heel erg blij mee (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s