Ik ben blij! – Nieuw fototoestel en meer!

Zoals jullie al aan de titel konden zien: ik ben blij! En die blijheid probeer ik in dit artikel te uiten. Niet alleen maar om mijn enthousiastheid te tonen, maar omdat ik deze vrolijkheid aan jullie over wil brengen. Maar waar ben ik nou zo blij om? Dat ga ik jullie nu vertellen.

Allereerst de grootste reden waarom ik zo blij ben. Ik heb namelijk sinds vandaag (ik heb dit artikel een dag van te voren geschreven) een nieuw fototoestel, namelijk de Canon PC1310 met 10.0 megapixel. Ik werkte eerst nog met de camera van mijn mobiel en die had 2.0 megapixel. Het is dus een heel verschil en daar ben ik blij mee! Ik kan nu eindelijk goede foto’s knippen, en ik kan hem ook zo instellen dat alles van dichtbij scherp is. Dat is erg handig voor producten om te reviewen. Verwacht niet dat er nu een bom van reviews komen, want er zullen ook voor andere artikels foto’s worden gemaakt.
Ik wou al heel lang een goed fototoestel omdat dit toch een van de belangrijkste dingen is voor een blog, en nu kan ik eindelijk goed aan de slag. Ik heb zin om te gaan fotograferen en om de scherpe foto’s op mijn blog te plaatsen. Het zal een goede verandering zijn voor mijn blog, en dat zorgt er voor dat ik blijf groeien. Verwacht dus de komende artikelen foto’s gemaakt met mijn nieuwe fototoestel!

Dan de volgende reden dat ik blij ben. Dat heeft met het vorige te maken, en eigenlijk heb ik het al gezegd. Maar wat ben ik blij dat ik nu alles kan geven voor mijn blog. Altijd had ik een gevoel dat er iets mistte, en dat waren dus goede foto’s. Het maakt mij heel gelukkig dat ik de blog kan zien groeien, en dat het voor mijn gevoel alleen maar beter word. Ook merk ik dat ik steeds meer zin krijg om artikelen te schrijven en dat ik blij ben dat ik het bloggen weer heb opgepakt. Het is mijn grootste hobby en ik hoop dat ik dat nog heel lang mag doen.
Ik heb pas geleden ideeën bedacht voor de blog en ik heb inspiratie genoeg! Dat was bij mij meestal een punt, maar wat ben ik blij dat ik dat punt heb weggewerkt. Ik kan nu fijn aan de slag met een aantal ideeën, en ik weet zeker dat ik daarna genoeg inspiratie heb voor de volgende artikels!Dit artikel schrijf ik met erg veel plezier en ik geniet. Want wat realiseer ik me de laatste tijd hoe mooi het leven kan zijn. Alhoewel het winter is maak ik het grootste plezier. Ik probeer alles uit de winter te halen, en ik probeer alleen maar positief te denken. Je kan nu lekker warme chocomelk drinken en er extra van genieten, je kan jezelf inwikkelen in een fijne deken tegen de kou, de feestdagen komen er weer aan, maar jij kunt zeker ook nog een aantal dingen bedenken die leuk zijn aan de winter! Probeer alle negatieve gedachtes weg te wissen en maak plezier. Je leeft maar een keer dus haal er alles uit. Je kan wel stil blijven staan bij sommige dingen, maar je moet doorgaan. Je moet zelf van het leven iets maken, en doe dat ook. Daar maak je jezelf alleen maar gelukkig mee!

Ik wou dit artikel erg graag schrijven omdat ik zin had om jullie op de hoogte te houden van hoe ik me momenteel voel, en dat is al helemaal leuk als ik blij ben! En dat ben ik zeker! Ik hoop dat ik met dit artikel jullie wat blijer heb kunnen maken (als je wat minder blij was) en dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Hoe voel jij je momenteel? Zit je lekker in je vel ook al is het winter?

About these ads

3 reacties op “Ik ben blij! – Nieuw fototoestel en meer!

  1. Leuke camera! En erg fijn om zo’n optimistische post te lezen, ik word er spontaan zelf blij van, ondanks het druilerige weer. Snel een kopje warme chocomelk halen nu! :-D

Laat een reactie achter bij Eva Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s