Pictures #3 – Quotes

Vandaag is het weer tijd voor de derde Pictures. In dit artikel plaats ik verschillende plaatjes van een bepaald onderwerp. Vandaag is het onderwerp quotes aan de beurt. Ik vind quotes prachtig. Achter heel veel quotes zit een mooie betekenis. Sommige doen me heel veel en laten me denken aan een gebeurtenis of aan een persoon, of juist aan hoe ik me voel. Sommige quotes laten me sterk voelen omdat ze zo mooi kunnen zijn. Let’s take a look to some beautifil quotes.

Welke quote vind jij het mooiste?

About these ads

1 reactie op “Pictures #3 – Quotes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s