Shoplog C&A en Takko

De wintertijd komt er weer aan en dat betekend: nieuwe kleding! Dat is een van de weinige leuke punten aan de winter. Ik ben de afgelopen tijd regelmatig naar het dorp geweest om op zoek te gaan naar nieuwe kleding. Een paar keer is dat gefaalt, maar uiteindelijk heb ik toch wat nieuwe kleding gekocht! Ik ben er erg blij mee, en het leek me leuk om het aan jullie te laten zien! Hier is ie dus, de shoplog!

Alvast mijn excuses dat het licht op sommige plaatjes meer aanwezig is. Ik heb geprobeerd dat alle licht hetzelfde op de kleding valt, maar dat is niet goed gelukt. Ik kan er niks aan veranderen, sorry!

Allereerst dit shirt van de Takko! Wat ik zo leuk vind aan dit shirt is dat hij wat langer is. Op de een of andere manier vind ik lange shirts comfortabeler zitten. Verder bevat dit roze shirt witte puntjes, wat een erg leuk effect geeft, en de mouwen kun je oprollen en vast zetten met een knoopje! Dat vind ik een stuk leuker dan dat de mouwen uitgerold zijn.

Dan nog een shirt van de Takko die wat weg heeft van de vorige. Deze mouwen kan je ook oprollen en vast zetten met een knoopje, en hij bevat ook stipjes maar dan witte. Dit shirt heeft een zalmroze kleur, wat ik altijd al een toffe kleur heb gevonden, en nu heb ik er eindelijk een kledingstuk van! Het verschil met de vorige is dat hij niet lang is, hij heeft geen knoopjes en het heeft een ritsje aan de bovenkant. Deze rits zit best hoog, wat er apart uit ziet want normaal zit het ritsje een stuk lager. Toch vind ik dit er erg leuk uit zien!

Dit vind ik het leukste shirt van de drie. Ik zocht namelijk al een hele tijd naar een wijder shirt met zo’n soort groene kleur. Ik vind wijdere shirts er erg tof uit zien en het zit erg fijn, dus wat was ik blij dat deze pastte! Ook dit shirt bevat een ritsje, maar dan wat naar onder. Toen ik thuis kwam, kwam ik er pas achter dat hij aan de achterkant langer is en dat hij aan de voorkant een beetje rond loopt! Ik vind dit een erg leuk effect geven, dus dit is zeker geen minpunt!

Dan het enige kledingstuk wat ik bij de C&A heb gekocht, maar wat is hij leuk! Het is een wollen trui met een soort sterren erop. Deze trui heb je vast wel ooit langs zien komen, want verschillende bloggers hebben hem. De meeste hebben hem dan wel in de kruisjes variänt, maar die stond me niet leuk. Daar zat meer zwart in en dat staat me niet zo goed. Deze trui bevat meer wit en dat staat me leuker vind ik zelf. Dit is een erge fijne trui omdat hij van wol is, en dat is dus erg fijn in de winter! Zo lijd je zeker geen kou.

Dan de enigste broek die ik heb gekocht, omdat ik al genoeg broeken had. Deze broek is wel meteen mijn lievelingsbroek geworden, want wat zit hij lekker! Hij is stretchy en dat zorgt ervoor dat hij niet strak om je benen zit. Verder vind ik de bruine kleur erg tof, en deze kleur kan je bij verschillende kleuren matchen. Handig!

Dan heb ik nog twee sjaals gekocht, die matchte met een van de bovenste shirts. Deze roze sjaal heb ik gekocht bij het zalmroze shirt. Het gaf het shirt net iets meer, en de kleuren stonden erg leuk bij elkaar. Deze sjaal is rond, en je kan hem op verschillende manieren om slaan. Ik doe hem altijd twee keer om mijn nek. Zo ziet hij niet te strak maar juist wat losjes. Hiervoor droeg ik nooit echt sjaals, maar daar is nu dus verandering in gekomen!

De tweede sjaal heb ik gekocht bij het eerste roze shirt. De kleuren van de sjaal stonden er erg leuk bij. Deze sjaal bevat patronen wat me normaal niet aanspreekt, maar deze sjaal heeft daar verandering in gebracht. Dit is geen ronde sjaal, maar een lange sjaal die je een paar keer om je nek moet doen. Ik vouw hem een keer dubbel, doe hem om mijn nek en haal de ene kant door de andere kant van de sjaal. Dit vind ik de leukste manier om hem te dragen.

Dat waren al mijn aankopen uit de winkels Takko en C&A. Mijn favoriete kledingstukken is de wollen trui en het wijde groene shirt. Ik ben erg blij dat ik goed geslaagd ben, en dat ik nu genoeg kleding heb voor de winter!

Roze shirt: Takko.
Zalmroze shirt: Takko.
Wijde groene shirt: Takko.
Wollen trui: C&A.
Broek: Takko.
Roze sjaal: Takko.
Sjaal: Takko.

Ben jij al winterproof?

About these ads

6 reacties op “Shoplog C&A en Takko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s