Why do you wear makeup?

Yesssssss mijn camera doet het weer! Na even klungelen ben ik erachter gekomen wat er is fout gegaan, en nu doet hij het dus weer perfect! Ik ben er super blij om want nu kan ik weer lekker gaan bloggen!

Vandaag voor jullie de why do you wear makeup? tag. Hij is erg populair in het bloglandje, en dan vooral de beautyblogs, dus waarschijnlijk heb je hem al voorbij zien komen! Ik vind het een erg leuke tag met interessante vragen, dus waarom zou ik hem zelf niet invullen? Zo kan ik me ook even verdiepen in waarom ik make-up draag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

Zonder makeup.
Met make-up.

1. Waarom ben je begonnen met het dragen van make-up?
Ja, hoe is dat allemaal toch begonnen? Even denken want dat is al eventjes terug. Het begon in de eerste of tweede van de middelbare. Ik veranderde van kledingstijl en begon make-up te dragen. Eerst gaf ik niet zoveel om mijn uiterlijk, maar uiteindelijk kwam ik erachter dat make-up toch best wel interessant was. Toen ben ik begonnen met mascara en potloodje. Ik weet nog dat ik mijn potloodje heel dik deed, en als ik die foto’s nu terug zie denk ik: hoe kon ik dit mooi vinden?

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Zonder make-up voel ik me simpelweg kaal. Ik voel me niet zo fijn zonder make-up. De foto hierboven zonder make-up is gemaakt op een dagje dat ik geen make-up droeg, maar ik voel me dan een stuk meer onzekerder. Mijn huid is dan wel niet heel onzuiver, maar toch zijn er wat onzuiverheden die ik het liefst weg probeer te werken. Ook zie ik er heel moe uit zonder mascara maar voor al zonder potloodje. Potloodje doet heel veel met mijn ogen. Het laat me er wakker uitzien.

3. Wat vind je leuk aan make-up?
Make-up kan zoveel met je doen. Je kan de onzuiverheden een beetje wegwerken, je ziet er minder moe uit met mascara maar voor al maakt het je frisser. Het laat heel je gezicht meer spreken, dat vind ik zo leuk eraan. Ook kan je heel veel met make-up doen. Het is zo leuk om er mee te expirimenteren, de leukste ooglooks te maken enzovoort. Het maakt mij blij als ik met make-up aan het werken ben. Ik vind het tof om met alle producten te werken. Ik ben niet iemand die overdreven veel make-up opdoet, zoals spinnenpoten of een berg foundation op je gezicht. Dat vind ik dan weer te veel van het goede, maar een kleine laagje make-up vind ik mooi en ik word er zekerder van.

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?
Allereerst de BB cream van Garnier. Ik heb deze pas geleden gekocht en het werkt perfect! Ik vind het tof dat het een dagcréme en foundation in een is. Het maakt mijn gezicht mooi egaal en je ziet het niet te overdreven, en dat vind ik het belangrijkste. Dan de precision eye pencil van Catrice. Dit potloodje maakt je oogleden met een paar veegjes al mooi zwart, en het blijft lang zitten. En dat doen niet veel potloodjes! En het laatste product is de City Curls mascara van NYC. Dit is voor mij de beste mascara ever! Hij maakt mijn wimpers mooi lang, geeft volume, en hij geeft geen klodders.

En dit was de tag alweer! Ik vond hem erg leuk om in te vullen! Je mag hem gerust overnemen. Laat in een reactie achter als je hem ook hebt ingevuld, want ik vind ze erg leuk om te lezen!

Ga jij deze tag ook invullen?

About these ads

4 reacties op “Why do you wear makeup?

  1. Ik vind dat je een leuk kapsel hebt. Zonder make-up staat je ook goed. Ik heb ook heel vaak dat ik er moe uitzie. Vroeger deed ik vaak zwarte oogpotlood op mijn waterlijn, maar ik heb gemerkt dat met een witte lijn er frisser uitzie. Liefs, Renate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s