My favorite music at the moment #3

Vandaag is het tijd voor de 3de ‘My favorite music at the moment’! In de afgelopen anderhalve maand ben ik echt op ondekkingsreis geweest qua muziek. Ik heb veel nieuwe liedjes leren kennen en regelmatig speel ik ze af. Soms net iets te vaak, maar bij sommige liedjes blijft het leuk! Dus het is totaal geen moeite om dit artikel te schrijven, want nieuwe favoriete liedjes heb ik zeker!

Allereerst het liedjes die ik nu gewoon té vaak heb geluisterd. De afgelopen maand is Gangnam Style erg populair geworden, en ik ben daar ook in meegesleept. Ik word zo blij van dit liedje, en dan voor al van het refrein. En dan nog het dansje wat er bij zit: geniaal! Jullie kunnen me voor gek noemen, maar ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die ook blij worden van dit liedje! Ik zing lekker mee en tja, de pasjes zie je me ook regelmatig doen als dit liedje op staat, schaam schaam.


Dan een liedje die ik op het begin he-le-maal niks vond. Ik kan me dat nu niet indenken, want ik vind het zo’n vrolijk en leuk liedje! Eens een keer wat anders dan alle sombere ‘liefdes’ liedjes. Als ze: ‘we are never ever ever getting back together’ zingt zing ik lekker mee omdat ik het zo lekker vind klinken! Ik ben Taylor Swift’s muziek gaan luisteren door dit liedje. Dit is overigens wel een totaal soort liedje dan alle andere liedjes van haar.


Dan Skrycraper van Demi Lovato, een totaal ander liedje dan de vorige twee. Een heel mooi, rakend liedje wat ze zó met gevoel zingt. Het komt recht bij me binnen, ook als ik niet luister wat ze zingt. Ik heb al lang geen liedjes meer geluisterd van Demi Lovato en ik was dus ook erg blij dat dit nieuwe liedje van haar uit kwam, want ik vind het een top zangeres!


Als vierde liedje heb ik What Goes Around Comes Around van Justin Timberlake. Na rond kijken op Youtube zag ik dit liedje staan. Ik vond dit al een leuk liedje, maar luisteren deed ik het niet meer. Ik ben het opnieuw gaan ontdekken, en wat klinkt de stem van Justin Timberlake lekker! Het liedje heeft echt inhoud, en dat zie je mede door de clip. Dit is iets wat me aanspreekt in muziek; een goede inhoud.


Nicki Minaj is ook een zangeres waarvan ik de muziek veel heb geluisterd. Superbass, Moment 4 Life maar voor al Pound The Alarm. Zo’n lekkere beat heeft dit liedje, en dan voor al bij het stukje in het refrein: ‘Pound the alarm’. Ik zing lekker mee als ik dit liedje hoor en lekker los gaan op de beat is ook mogelijk!


Dan een nieuw liedje van P!nk: Blow Me (One Last Kiss). De eerste keer toen ik dit liedje op de radio hoorde dacht ik: opzoeken, opzoeken, opzoeken hoe dit liedje heet. Daar ben ik dus achter gekomen (wat niet zo moeilijk was) en sinds dien luister ik hem dagelijks. Ik vind P!nk gewoon een heerlijke stem hebben om naar te luisteren.

Dat waren mijn favoriete liedjes van de afgelopen maand! Ik heb er nog meer, maar als ik die er bij zet word het een hele lange lijst! En dit zijn toch wel de liedjes die ik het meeste heb geluisterd. Ik ben erg benieuwd of de komende maand nog meer leuke liedjes ga ontdekken. Dat hoop ik echt want I love music!

Welk liedje luister jij de afgelopen tijd heel veel?

About these ads

2 reacties op “My favorite music at the moment #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s