Trendlish with a new look!

Hey hallo! Dat is weer precies een maandje geleden dat ik een artikel heb geschreven. Wat heb ik gefaalt zeg, enorm gefaalt zelfs. Ik schreef een maand geleden een artikel dat ik weer helemaal terug zou komen, en dat is niet gebeurt. Ik heb het een paar dagen volgehouden, en toen viel er een maand geen artikel te vinden. Ik baal hier enorm van, maar ik had nog niet de motivatie om elke dag een artikel online te zetten. Helaas is mijn blog toen weer vervaagt, maar toch wil ik het wéér oppakken, maar dan goed. Dat zei ik de vorige keer ook, en toen had ik precies dezelfde instelling als nu. Dus het kan goed zijn dat het nu weer faalt, maar ik ga zeker mijn best doen en meer kan ik niet doen.

Een extra motivatie heb ik al: zoals je misschien al hebt kunnen zien heb ik een nieuwe layout! Ik had de vorige al een hele tijd, en ik had zin in een nieuw uiterlijk. Dat is gelukt! Ik ben aan de slag gegaan en Trendlish ziet er totaal anders uit! Ik ben er erg tevreden over! Deze layout geeft mij nog meer zin om te gaan bloggen! Ik hoop dat mijn lezers de layout ook erg mooi vinden, dus laat jou mening achter in een reactie! Ik ben erg benieuwd.

Ik ga dus weer aan de slag met artikels schrijven! Ik hoop voor lang, want bloggen is toch iets wat ik met veel plezier doe. Waarschijnlijk heb ik de komende weken veel meer tijd, dus de kans dat het goed komt is groot! Ik heb er erg veel zin in en ik ga beginnen met een nieuwe fijne start! Dat vind ik fijn en dat geeft me meer orde.

Wat vind jij van het nieuwe uiterlijk van Trendlish?

About these ads

1 reactie op “Trendlish with a new look!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s