Lovely things in my room

Vandaag een soort van mini ‘roomtour’. Ik ben goed rond gaan kijken op mijn kamer, en ben er op los gaan fotograferen. De mooiste, fijnste en speciaalste dingen op mijn kamer heb ik er uit gepikt, en zo is dit artikel ontstaan. Alhoewel ik niet heel tevreden over mijn kamer ben, en ik hem graag wil veranderen, heb ik toch een aantal leuke dingen kunnen fotograferen. Klik verder en neem een klein kijkje in mijn kamer!

Allereerst mijn make-up bakje. In dit bakje zitten alle make-up producten die ik gebruik, en veel hiervan gebruik ik dagelijks. Ik word erg blij van mijn collectie omdat er voor mijn gevoel leuke producten tussen zitten. Het is een best kleurrijk bakje en hij staat met veel plezier op mijn bureau! I love my beauty products!

Deze oude jukebox heb ik al sinds jongs af aan. Toen ik klein was had ik nog geen radio op mijn kamer en luisterde ik de standaard liedjes op deze jukebox. Toch heeft deze jukebox nog steeds een plekje op mijn kamer omdat ik het er leuk uit vind zien, en het is iets van vroeger! Altijd leuk om te bewaren!

Mijn nailstash kan natuurlijk niet missen! Naast mijn computer staat mijn doosje vol met nagellakjes. Ik heb er niet onwijs veel, maar ik ben toch tevreden met het aantal dat ik nu heb. Ik ben echt een nagellak liefhebber, dus het heeft een mooi plekje op mijn kamer gekregen. Als ik er naar kijk word ik trots! Klinkt apart maar het is zo.

Dan 2 things I love namelijk mijn spiegeltje en de tv die je in de spiegel ziet. Misschien denk je nu: spiegeltje, hoezo dat? Nou ik doe al een hele tijd met dit spiegeltje, en ik vind hem erg fijn werken. Ik breng hier elke dag mijn make-up mee aan, en ik zal hem niet kunnen missen! En mijn televisie omdat het heerlijk is om even fijn alleen op je kamer (op je bed!) tv te kunnen kijken zonder dat iemand hem op een andere zender zet.

Dan een hottie over the top! Misschien ken je hem niet, maar misschien ook wel! Deze knappe jongen speelde een rol in de oude serie onderweg naar morgen! Deze serie is inmiddels al een hele tijd gestopt, wat ik nog steeds erg jammer vind. Maar gelukkig kan ik elke dag nog Levi van Kempen bewonderen! Wat zat ik te kwijlen voor de tv als hij weer in beeld kwam. Helaas gebeurt dat niet meer zo vaak.

Mijn computer + muis + toetsenbord kan natuurlijk niet missen! Dit schatje is samen met mijn bed mijn alles op mijn kamer. Elke dag zit ik erachter. Dit apparaat zorgt dagelijks voor mijn plezier en heeft er voor gezorgd dat ik mijn eigen blog heb. Ik zal niet weten wat ik zonder hem moet, mijn computer! Er zijn vast wel meiden en jongens die dit herkennen.

Voor mijn raam staan deze 3 spulletjes. In dat bakje zitten mijn oorbellen waar ik ook echt niet zonder kan. Zonder oorbellen voel ik me leeg en ik moet dus elke dag iets in hebben. De twee knuffeltjes ernaast staan er gewoon voor de sier, maar ik vind ze allebei erg schattig, en ik vind ze zo erg mooi staan voor mijn raam!

En dan het allerlaatste lovely thing in my room! Dit schattig kopje steekt naar boven langs mijn verwarming. Dit is echt zo’n grote beer die je helemaal vast kunt pakken. Niet dat ik dat nu nog doe hoor! Maar het blijft een mooie knuffel waar ik blij van word! Het herrinerd mij aan vroeger, en dat vind ik fijn.

Dat waren alle mooie dingen in mijn kamer! Natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen in mijn kamer, maar dit is toch wel mijn top. Ik hoop dat je een beetje een indruk hebt kunnen krijgen van mijn kamer, en dat je het leuk vond om te lezen!

Welk item op jou kamer heeft voor jou veel betekenis?

About these ads

3 reacties op “Lovely things in my room

  1. Wauw, wat een gave jukebox! Als ik een item zou moeten uit zoeken wat belangrijk voor me is zou het de foto van mijn moeder/broertje zijn en het kaartje waarmee mijn vriend me verkeering heeft gevraagd :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s