Marble mania lipgloss

Vandaag heb ik weer een lipgloss review voor jullie klaar staan! Namelijk de Marble Mania lipgloss van Essence. Dit is niet een lipgloss zoals alle lipglossen, want er zitten namelijk een aantal kleuren in een. Dit zorgt voor een erg leuk effect, en ik ben benieuwd of dat effect ook op je lippen te zien valt! Geef mijn lippen maar een marble effect.

De lipglossen zijn al een tijdje verkrijgbaar in het Essence schap. In totaal zitten er vijf kleuren vast in het assortiment. Het zijn ook vijf totaal verschillende kleuren, dus er zit voor iedereen wel een leuke kleur tussen. Essence beschrijft deze lipgloss als een gemarmerde glans dat zorgt voor prachtige lippen. Het marmeren effect word op je lippen samen gebracht tot een kleur. Ik ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te doen!

Het marmeren effect is duidelijk aanwezig. Ik heb een opvallende kleur gekozen, en hierbij zie je de kleur verschillen erg goed. Je hebt wat donker paarse kleuren er tussen zitten, en wat lichtere paarse kleuren. De allerlichtste paars en de allerdonkerste paars verschillen heel erg van elkaar. Natuurlijk zal de kleur meer neigen naar het donkere omdat dat overheerst. Ik ben erg benieuwd hoe de kleur op mijn lippen uit pakt.

Het kwastje zelf is een simpel kwastje die je bij bijna alle lipglossen ziet. Dit vind ik niet erg want zoals je al in de concealer review kon lezen vind ik zulke kwastjes erg fijn. Ze zijn lekker zacht en er zit een fijne kant aan waar ik goed te hoeken mee in kan. De geur van de lipgloss is vrij neutraal. Je ruikt het niet, behalve als je er echt aan gaat ruiken. Dit vind ik wel fijn want geuren aan lipglossen vind ik meestal wat minder, want meestal vallen de geuren tegen en vind ik ze erg chemisch ruiken.

Hier de swatch. Zoals ik al zei verwachtte ik een donkere paars, en dat is het dus ook geworden. Ik ben erg tevreden over de swatch omdat ik meteen zie dat het een ontzettend goed pigment heeft en dat er een mooie glinsterende glans aan zit. Niks negatiefs aan deze swatch op te merken! Nu over naar de lippen!

Op mijn lippen valt hij niet tegen. Hij ziet er precies hetzelfde uit als op de swatch. De kleur is erg intens en opvallend, en de glans en glittertjes zijn zeker aanwezig. Ik hoef hem dus ook maar een keer aan te brengen. De lipgloss voelt erg zacht op mijn lippen, en dat vind ik fijn. Deze kleur ga ik niet alledaags dragen, omdat ik hem daar te gewaagd voor vind. De kleur is voor mij te donker, maar dat ligt niet aan de lipgloss maar aan mijn keuze van de lipgloss.

Ik ben erg te spreken over deze lipgloss! Hij heeft een perfect pigment en hij voelt erg fijn op mijn lippen! Natuurlijk moet je hem regelmatig bijwerken, maar dat is bij alle lipglossen wel voor mijn gevoel. Dit is voor mij dus geen minpunt. Als je op zoek bent naar een lipgloss met perfect pigment, dan is de Marble Mania lipgloss zeker iets voor jou.

De Essence Marble Mania lipgloss is te koop bij de kruitvat voor 1,99.

Heb jij al een Marble Mania lipgloss van Essence?

About these ads

1 reactie op “Marble mania lipgloss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s