New in: sneakers

Schoenen, die had ik zeker een paar nodig. In mijn oude schoenen zat aan mijn rechtervoet bij mijn grote teen een gaatje. Hoe die er is gekomen: I dont know, maar een nieuw paar moest en zal er komen! En dat is gelukt. Vorige week heb ik mijn keuze laten vallen op een stel mooie sneakers. Ik ben de laatste tijd meer van de sneakers omdat ze erg fijn lopen, en ik even mijn hakjes periode heb gehad. En natuurlijk komt het slechte weer er weer aan, dus dichte schoenen zijn wel handig! Take a look at my shoes!

Zoals ik al zei was mijn keuze gevallen op sneakers, dit paar hierboven. Ze komen van de Schoenenreus. Een winkel waar ik bijna altijd mijn schoenen koop. Toen ik ze zag staan was ik meteen verkocht! Ik vind ze er zo mooi uit zien vanwege de kleur. Deze kleur kan je namelijk bij alle kleding dragen, en ik vind het erg stoer staan. Wat ik erg fijn vind is dat de binnenkant van wol is! Kou lijden doe je zeker niet in deze schoenen, en dat moet ook niet gebeuren nu de herfst er aan komt!

Dit vind ik dus een mooi detail van de schoenen: de bovenkant van de zijkanten. Een erg mooie winterse print staat erop. Zonder dit detail vind ik hem iets minder, dus het is een perfecte toepassing! Als ik mijn broek niet over mijn schoenen doe geeft dat een erg stoer effect, en dan zijn het niet simpele sneakers die gezien worden!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen! Ik vind het een plezier om ze te dragen omdat ze erg fijn lopen, en ze zien er tof uit! Het geeft sommige ‘tuttige’ looks van mij wat stoers, en dat geeft me een zelfverzekerder gevoel. Ik wil namelijk niet te tuttig over komen, en dat voorkomen deze schoenen! Qua voeten ben ik klaar voor de herfst en de winter!

Deze schoenen komen van de Schoenenreus en kosten 29,99.

Wat draag jij voor een soort schoenen? Ook sneakers of ga jij toch voor high heels?

About these ads

1 reactie op “New in: sneakers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s