Before I die

De Before I die tag is al door verschillende bloggers gedaan! Zelf vond ik ze altijd erg leuk om te lezen, en daarom besloot ik hem zelf ook te gaan doen! In deze tag laat je plaatjes met teksten zien met de dingen die je nog wil doen in je leven. Zelf wil ik nog ontzettend veel doen in mijn leven. Ik wil dingen ontdekken, dingen doen waar ik de grootste plezier in heb, dingen doen die me een kick geven maar voor al dingen doen die mij gelukkig maken. Mijn dromen over de dingen die ik nog wil doen, kan je lezen in dit artikel.

Ik heb sinds kort een vriend waar ik nu mijn toekomst mee zie. Ik hoop dat dit ook echt gebeurd en dat ik hem niet kwijt raak. Ik zie ons het liefst later als twee verliefde omaatje’s en opaatje’s. Het lijkt me geweldig als dat gebeurd. Fijn bij diegene blijven waar je zoveel van houd.

Tatoeages: ik ben er nooit echt fan van geweest, maar wat ik wel erg mooi vind is een kleine tattoo met een grote betekenis. Het hoeft niet op te vallen, maar het moet een tekst zijn wanneer ik er naar kijk ik gelukkig word door een herinnering of een sterke tekst. Ik denk dat ik die dan wil hebben op mijn pols of als het plaatje hierboven aan de zijkant van mijn voet.

Ik ben sinds kort aan het denken wat ik precies met mijn kamer wil. Ik wil hem namelijk veranderen omdat ik al heel lang dezelfde kamer heb. Ik wil inspirerende teksten op de muur, plaatjes met vrienden, vriendinnen en familie maar ook gezellige lichtjes zodat het een fijne sfeer geeft. Deze droom kan snel werkelijkheid worden, als ik er maar aan werk.

Deze vind ik ontzettend romantisch. Op nieuwjaar bij je geliefde zijn en dan samen het jaar afsluiten en een nieuw jaar in gaan. Met vuurwerk op de achtergrond elkaar een kus geven. Dit lijkt me een ontzettend fijn gevoel en ik zal het graag mee willen maken. Het liefst meer als een keer.

Deze droom heeft helemaal te maken met mijn blog. Ik maak momenteel foto’s met mijn mobiel die een best goed kwaliteit camera heeft. Ik wil betere kwaliteit en dat lukt met een camera natuurlijk. Ik ga hier ook echt voor sparen, want het lijkt me geweldig om mooie foto’s te kunnen maken. En het is natuurlijk goed voor mijn blog.

Kleding: sinds kort ben ik er meer op gaan letten. Ik wil mijn kleding grens vergroten. Ik wil meer durven dragen en ik wil meer kleding bezitten. Ik ben momenteel niet zo tevreden met mijn kleding kast omdat ik andere dingen wil dragen. Ik heb al een tijdje geen nieuwe kleding meer gekocht, en het liefst haal ik alle kleding die ik wel gezien heb weg en koop ik een heleboel nieuwe kleding.

Dit lijkt mij ontzettend gaaf. Mijn jongere ik die een brief schrijft naar mijn oudere ik. Ik ben dan 25 en heb dan een totaal andere wereld die ik nu heb. Ik kan dan denk ik niet zoveel meer van vroeger herinneren, en om het dan terug te lezen lijkt me geweldig. Op video lijkt me overigens nog toffer.

Dit is echt een droom die me een ongelofelijke kick zou geven. Ik heb zelf namelijk best wel hoogtevrees, en als het dan lukt om van een kliff af te springen zou mij een erg goed gevoel geven. Het gevoel dat dan door je lichaam heen gaat lijkt me geweldig. Het is voor mij het vergroten van mijn grens, en ik zal erg trots op mezelf zijn als dat zou lukken.

Foto’s: dingen die je terug nemen naar een moment en een persoon. Ik vind het zo leuk om foto’s terug te zien van vroeger, maar ook van nu. Herinneringen pakt niemand van je af, en om er dan foto’s bij te hebben is al helemaal geweldig. Ik wil graag wat foto’s met mijn vriend omdat ik nu zo gelukkig met hem ben. Het lijkt me leuk om ze later terug te zien, maar dan voor al als ik nog iets met hem heb!

Deze zag je ook al op het begin, maar dit is voor mij echt de allerbelangrijkste. Ben blij, ben gelukkig. Ook al lukken deze dromen niet: ik moet genieten van alle dingen die er gebeuren. Ik moet lol maken en plezier hebben. Dit maakt mijn leven mooi, en dit is dus ook de belangrijkste droom die ik kan hebben. En tot nu toe is de droom zeker geslaagd.

Wat wil jij nog allemaal doen in je leven?

About these ads

1 reactie op “Before I die

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s