Bad, bad blogger…

Wow dat is lang geleden dat ik hier iets typ. Ik voel me zo schuldig tegenover jullie, en het werd daarom tijd dat ik ging uitleggen waarom ik de afgelopen tijd niet geblogd heb. Daar wil ik dit artikeltje aan weiden. Ten eerste: het spijt me dat ik geen artikelen heb geplaatst op Trendlish. Het is een hele lange tijd geweest en dat is me niet vaker overkomen. Daarom ben ik jullie een reden schuldig.

Ten eerste: school. Ja na een geweldige vakantie te hebben gehad is de tijd hiervoor toch weer aangekomen. En wat baal ik daar van. Voor mijn gevoel is de vakantie omgevlogen, en ik heb het gevoel dat ik maar 3 weken vakantie heb gehad inplaats van 8… Het liefst ga ik terug naar die tijd want rond die tijd ging het ook een stuk beter met mijn blog. Een groot deel dat ik niet heb geblogd komt door school. Dat hoor je vaker op blogs, maar dit is niet dat ik het daar gewoon op gooi, want het is echt zo. Ik heb het veel drukker gekregen door school. Ook omdat ik in de 4de zit moet ik echt mijn best doen. Mijn tijden vallen wel mee maar de moeite die ik erin stop kost me veel tijd en maakt me vermoeid. Ik ben school niet meer gewend en daarom moet ik er aan wennen. Ik heb nu minder vrijetijd en daarom rust ik na school meestal uit of ben ik aan het werken. Ik werk namelijk bij een winkel als vakkenvuller en dat neemt 2 middagen doordeweeks in beslag. Dus dan heb ik ook geen kracht om een artikel te schrijven. Het is gewoon dat ik er op de begin weken weer even in moet komen. Ik verwacht dat ik er binnenkort wel aan gewend ben, maar dit is dus een grote reden dat ik de afgelopen tijd niet meer heb geblogd.

Nog een reden waar ik heel veel aandacht aan heb besteed is mijn vriend. Ik heb iets langer als een week een vriend die nu een groot deel van mijn leven is. Ik heb nu echt een goede vaste relatie waar ik trots op ben. Ik ben dit totaal niet gewend omdat dit de eerste keer is dat ik een échte relatie heb. Ik heb veel met hem afgesproken en daarom heb ik het ook wat drukker. Dat zal wel minder worden want je ziet elkaar nu eenmaal meer op het begin.

Door deze 2 dingen is het bloggen helaas niet goed tot recht gekomen. Ik begin het bloggen echt te missen merk ik en daarom probeer ik me weer te concenteren op mijn hobby. Ik moet blijven doen wat ik leuk vind ondanks school en daarom probeer ik alles op een rijtje te krijgen. Ik probeer goed de tijd in te plannen zodat ik ook nog wat vrije tijd heb, want dat heb ik echt nodig na school, werk en een artikel schrijven. Begrijp me niet verkeerd! Want bloggen is voor mij echt plezier, maar het neemt wat tijd in beslag. Ik ben dus van plan om weer te beginnen met bloggen! Back in business zoals ze vaak zeggen. Ik weet niet of dat elke dag gaat lukken omdat ik het nu eenmaal druk heb, maar ik doe echt mijn best! Alvast mijn excuses dus als er niet elke dag een artikel online staat, maar dan weet je de redenen. Verwacht wel artikels want die komen er!

Trendlish is back! Hope you like it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s