Shorts at etsy.com

Shorts: we kunnen er nog van genieten. Als het weer ons nog wat zomerse daagjes bezorgt! Zelf vind ik shorts helemaal te gek, omdat ze er heel trendy uit zien en het is comfortabel als het warm weer is. Zelf heb ik wel een aantal shorts in de kast hangen, maar ik wil er meer en meer! Daarom ben ik eens een kijkje gaan nemen op de etsy site waar ongelofelijk veel leuke short te vinden zijn!

1. Wauw wat een aparte short is dit! Ik krijg er een beetje een ombre gevoel van door de kleur die overloopt. De mix licht geel en blauw bevalt me wel. Het is niet iets wat je vaak ziet, en dat maakt het nog leuker! Ik heb even op de achterkant gekeken en zag dat daar studs zaten! Ik ben helemaal gek op studs, dus dit detail ligt helemaal op zijn plaats.

2. Dan een stuk simpelere short als de vorige. Gewoon blauwe spijkerstof. Maar waarom ik deze gekozen heb is vanwege de leuke sterren op het rechterbeen. Ik krijg er een New York gevoel. Ik wil niet alleen opvallende shorts maar ook wat simpelere.

3. Dan boem wat een verschil is dat met de vorige twee! De kleuren spetten van mijn scherm af. Dit is dus echt een ombre short. Zelf draag ik eigenlijk geen felle kleding omdat ik bang ben dat het te opvallend word. Toch vind ik dat ik hiervoor een uitzondering moet maken. Natuurlijk zal het even wennen zijn, zo’n felle kleur short, maar ik weet zeker dat het heel leuk zal staan bij veel kleding!

1. Het eerste wat mijn aandacht trok aan deze short was het aparte patroon op het rechterbeen. Het lijkt een beetje op triban print (of is het dat) waar ik helemaal gek op ben. Ook de kleur van deze short vind ik perfect. Licht blauwe shorts vind ik net wat leuker als donker blauwe shorts.

2. Dan een short die wat weg heeft van de vorige short. Toch besloot ik deze aan mijn wishlist toe te voegen vanwege de studs, maar ook vanwege de american flag op de achterkant. Ik vind american flag shorts echt super leuk, en die zie je nu ook heel veel op straat. Maar de voorkant vind ik ook perfect. Ook omdat de short wat stoers heeft vanwege de ‘afgeknipte’ onderkant.

3. Dan een roze hoge short. Zelf heb ik al een hoge short in de kast hangen. Ik draag eigenlijk altijd mijn shirt erover heen omdat ik bang ben dat mensen het gek vinden staan. Het is voor mij een uitdaging om het zo te dragen als op het plaatje hierboven. Met deze short kan ik daar misschien verandering in brengen. Hij ziet er net wat draagbaarder uit als de short die ik nu heb, en de roze kleur knalt helemaal.

1. Zulke aparte shorts zie ik heel vaak op weheartit plaatjes. Ze hebben altijd al mijn aandacht getrokken, maar ik heb er nooit aan gedacht om er zelf een te gaan dragen. Deze short heeft een geweldige kleurenmix, en zal bij veel kleding erg leuk staan. Het is voor mij echt een uitdaging om dit te gaan dragen, maar als ik het eenmaal aan heb zal ik er met veel plezier in lopen.

2. Dan een bruine short. Zelf vind ik de kleur bruin in kleding erg leuk, maar helaas heb ik weinig bruinkleurige items. Deze short kan daar verandering in gaan brengen. Ook dit is erg gewaagd, maar het zal echt onwijs vet staan.

3. En dan de allerlaatste short die ik heb uitgekozen. Alweer een ombre short, maar ik ben er gewoon fan van! Mijn lievelings kleur is groen, dus daarom heb ik totaal niet getwijfeld om deze short op mijn wishlist te zetten. Het ziet er erg zomers uit, en ja hoor. De studs zijn weer aanwezig aan de zijkant!

Dit waren alle shorts die ik erg leuk vind. Natuurlijk ga ik ze niet allemaal bestellen want het zijn er teveel. Ik heb jullie hulp nodig om de twee leukste shorts uit te zoeken. Ik heb namelijk geen idee welke is zal kiezen! Laat het in een comment weten!

Welke 2 shorts vind jij het leukste?

1 reactie op “Shorts at etsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s