My love for beauty is back!

Zoals ik in een paar artikelen geleden al zei is de laatste tijd mijn liefde voor beauty wat minder. Een paar weken nadat de vakantie was begonnen had ik geen zin meer om uitgebreid te make-upen. Ik ging soms zelfs zonder make-up de deur uit, wat ik een paar maanden geleden echt nooit zou doen. Maar de meeste dagen droeg ik wel gewoon potloodje en mascara, want dat fleurde mijn ogen wat op. Toch is aan dit alles wéér verandering gekomen, en dat ga ik verwoorden in deze column.

Beauty, sinds ongeveer 3 jaar geleden ben ik er pas van gaan houden. Toen ik op de middelbare zat begon alles aan mij te veranderen. Ik begon meer op mijn kleding te letten, droeg steeds wat meer make-up, ging van bril naar lenzen en ik ben in totaal 15 kilo afgevallen. Waar ik nog steeds erg trots op ben, en ik doe er nog steeds alles aan om op precies hetzelfde gewicht te blijven.

Maar door bloggen is er ook veel veranderd aan mij. Ik lees nu ongeveer een jaartje blogs (wat inderdaad nog niet zo heel lang is) en pik daar veel informatie op. Ik weet nu wat alle beauty producten precies zijn. 1 jaar geleden wist ik bijvoorbeeld niet wat een highlighter is, en nu wel. Ik ben daar de beauty blogs erg dankbaar voor want nu kan ik veel meer kanten op met mijn make-up. Ik weet bijvoorbeeld beter hoe ik eyelooks kan maken, alhoewel ik daar nog steeds geen expert in ben. Ook ben ik meer durven dragen. Ik droeg namelijk nooit foundation omdat ik bang was voor de mening van andere, en hoe andere naar mij gingen kijken. Tot een paar maanden terug ik de stap maakte om foundation aan te schaffen en het op te smeren. Ik heb geen reacties gehad, en ik werd er nog zekerder van. Dit allemaal dankzij beauty blogs. Zij lieten mij inzien dat foundation helemaal niet overdreven is, wat ik een jaar geleden wel dacht. Nu vind ik het zelfs raar dat ik dat dacht. Ook draag ik sinds kort wat fellere kleuren op mijn lippen. Er is gewoon een hele beauty wereld voor me open gegaan.

Toch heeft de vakantie mijn liefde voor beauty wat minder gemaakt. Ik had er niet zoveel zin in en vond het niet nodig om uitgebreid te make-upen. Behalve voor een bepaalde gelegenheid natuurlijk, zoals een feestje. Ik vond dat niet erg, maar wat ik wel erg vond is dat ik een hele tijd niks meer heb gekocht. Ik stond voor het beauty schap en dacht: ja wat heb ik eigenlijk nodig? Terwijl ik van binnen echt een nieuw beauty product wou. Ook vanwege mijn blog want ik wou natuurlijk ook wat nieuwere producten kunnen reviewen. Zelfs in Spanje heb ik er veel dagen geen aandacht aan geschonken. Terwijl ik eigenlijk van plan was om wel make-up te dragen. Tot ik de laatste paar dagen een leuke jongen zag en mijn liefde voor beauty weer een beetje terug kwam. Dat is dus ook een reden geweest voor mij om geen make-up te dragen: er waren geen jongens meer die ik zag van school. En in vakantie was dat dus wel weer terug gekomen. Toen ik thuis was en hem niet meer zag werd het een heel klein beetje minder, maar na een week was het plotseling weer helemaal terug. Zo gek. Ik zag nog steeds amper jongens, maar ik kreeg echt zin om te expirimeteren met make-up. Ik droeg weer oogschaduw wat ik een hele lange tijd niet heb gedragen. Ik probeer nu elke dag een ooglook te maken, en tot nu toe zijn ze allemaal super goed gelukt.

Misschien was dit dipje qua beauty gebied wel goed voor me geweest. Misschien ga ik nu nog meer aandacht besteden aan beauty als ooit tevoren. Ik ben benieuwd of ik ook verbeter qua ooglooks, want ik merk nu dat dat steeds makkelijker gaat. Ook voor mijn blog is het goed geweest. Ik heb nu weer inspiratie qua beauty gebied, en ik heb ook wat nieuwe producten die ik kan reviewen! Ik ben super blij dat het weer terug is en dat ik weer aan de slag kan! Misschien komen er binnenkort wel meer ooglooks online, maar dat weet ik nog niet helemaal zeker. Wel weet ik dat jullie meer beauty zullen zien op Trendlish!

Heb jij ook ooit een beauty dipje gehad?

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s