Personal 1 tot 10 tag

10 dingen over mij
Word hyper van energie | wil heel graag 16 worden want dan kan ik ze stap | wil later in Spanje wonen | doet fitness maar vind het regelmatig erg saai | wil ooit haar haar een keer blond verven | houd onwijs veel van zingen | is regelmatig erg onzeker | grootste passie is bloggen | heeft veel doorzettingsvermogen | wil heel het jaar bruin zijn.

9 dingen die ik leuk vind
Mijn mobiel (verslaving) | te gekke reacties op mijn blog | make-up in de uitverkoop yeey! | mac flurries | liefdes films waar ik in meeleef | pretparken en dan voor al achtbanen | melige gesprekken met mijn vriendinnen | spontane dingen in het leven | blogjes lezen.

8 dingen die ik niet leuk vind
Inspiratieloosheid zoals een tijdje terug | als ik chagerijnig ben mensen die vragen: ben je chagerijnig? | internet die het niet doet | afspraakjes die plotseling niet doorgaan | producten die ik zo graag wil hebben maar waar een groot prijskaartje aan zit | vervelen | leuke kleding die niet past | pijn worden gedaan door een geliefde.

7 plekken waar ik graag ben
Achter mijn computer | in mijn droomland Spanje | in de Kruitvat (bij de make-up) | bij diegene waar ik verliefd op ben | aan zee | in de bioscoop | in een parkje.

6 manieren om mijn hart te winnen
Love me for who I am | complimentjes geven | aandacht aan me besteden met liefde | een knuffel geven | iets liefs in mijn oor fluisteren | merken dat diegene erg blij met je is.

5 plekken waar ik nog heen wil
Heel vaak naar mijn droomland Spanje | Amerika | Hawaii | London | Hongarije.

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan
Mijn make-up stash *love* | mijn allerbeste familie en vrienden | mijn grootste passie: bloggen | mijn mobiel met internet apps.

3 van mijn lievelingsliedjes
Christina Grimmie – Find me | Beyoncé – Best thing I never had | Katy Perry – Wide awake.

2 wensen
Trouwen met de man van mijn dromen | gezond en gelukkig leven met mijn familie om me heen.

1 laatste woord
Love.

1 reactie op “Personal 1 tot 10 tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s