Wishlist beauty products

Eergister zag je een wishlist met sieraden, en nu heb ik voor jullie een wishlist met beauty producten klaar staan! Ik koop de laatste tijd amper make-up, dus het wordt tijd om binnenkort weer wat in te slaan! Daarom heb ik een lijstje gemaakt van de producten die ik graag zou willen hebben. Van Mac producten tot Essence, van Catrice tot NKNY. Je zult het zien in deze wishlist!

Allereest een nieuw product van Catrice wat in de LE Coolibri zit. Een lipbalsem in het roze: love! Catrice beschrijft dit product als een crémige, langhoudende lipbalsem! Ik houd niet van opvallende lippen en daar zorgt deze lipbalsem ook niet voor, want het brengt een subtiele kleur naar boven. Ik ben erg benieuwd hoe dit werkt want ik heb regelmatig last van droge lippen. Zeker waart om te proberen!

Dan een lipstick die voor mijn gevoel niet zo opvallend is. Ik heb amper lipsticks omdat ik lipsticks meestal te opvallend vind, maar deze kleur valt voor mijn gevoel wel mee. Het is een Ultimate Coulour Lipstick van Catrice in nummer 050 Princess Peach. Een koraalkleurige lipstick. Ik ben benieuwd of hij inderdaad zoveel kleur af geeft en of het lang blijft zitten. Want ik wil wel dat lipsticks goed blijven zitten.

Dan een nieuw palette van Sleek. Ik heb al veel over Sleek gehoord, maar helaas heb ik er zelf nog niks van. Ik wil wel heel graag een palette, dus daarom ga ik er binnenkort waarschijnlijk een bestellen. Toen ik dit nieuwe palette tegen kwam werd ik meteen verliefd. Wat een prachtige kleuren bevat dit palette! Heel opvallende kleuren wat voor mij even wennen is, maar ik wil graag meer gaan spelen met oogschaduw. Ik wil meer looks kunnen maken en meer durven op te doen. En daar ga ik hopelijk met dit palette mee aan de slag!

Ik heb al veel lovende woorden gehoord over het make-up merk Mac. Ik ben zelf erg benieuwd naar de producten en ik zal er graag wat van willen hebben. Helaas is er een ding wat me tegenhoud: de prijs. Ik vind Mac zo ongelofelijk duur. Maar misschien wil ik een uitzondering maken voor deze mooie blush in de kleur Fleur Power. Een prachtige wat donkere roze. Ik denk dat deze blush een mooi effect op je wangen geeft, en ik vond het ook zeker de mooiste blush van Mac. Alhoewel Mac wel veel mooie blushes heeft.. Het zal moeilijk zijn om de keuze te maken of ik hem zou kopen of niet, maar misschien haal ik mezelf wel over omdat ik hem zo graag wil!

Dan de BB cream van Garnier. Ik heb erg veel reviews hierover gelezen, en ze waren stuk voor stuk positief. Het is een 5 in 1 gezichtsverzorgingsproduct. Mij lijkt het heel fijn want het is ook een soort foundation. Dan heb je verzorging voor je huid, maar ook een goede foundation! Ik gebruik nu amper verzorgingsproducten en wat zal het fijn zijn dat mijn huid nu elke keer verzorgt wordt als ik deze BB cream op doe. Hij kost 10 euro, en dat vind ik een mooie prijs. Daarom ga ik overwegen om hem te kopen.

Dan een parfum van Essence: Like A First Day In Spring. Ik heb deze parfum geroken bij de Kruitvat en wat rook hij lekker! Een echte lente geur. Alhoewel het nu geen lente is, zou ik hem graag willen hebben. Dat zal vast wel gebeuren, want hij kost helemaal niet veel! Ik weet alleen niet of ik hem in de grote of kleine versie wil kopen.

Dan een stuk duurdere parfum als de vorige. De DKNY Be Delicous parfum in de geur Apple. Ik heb alle versiers van Be Delicious geroken, maar de appel geur vond ik toch het lekkerst. Hij heeft een sterke appel geur. Ik houd wel van sterke geuren, want ik wil niet dat je amper de parfum ruikt. Ik ga hem binnenkort nog niet kopen want hij kost veel geld, maar misschien als ik écht een goede parfum nodig heb, dat ik deze dan ga kopen!

Dat waren alle producten die ik graag zou willen hebben. Van sommige ben ik bijna zeker dat ik ze ga kopen, en van sommige weet ik zeker dat ik ze nu niet ga kopen maar pas over een tijdje. Ik twijfel namelijk heel snel over dure producten. Of ik ze wel echt nodig heb en mijn geld eraan wil spenderen. Ik geef niet zo snel geld uit, maar ik moet van mezelf daar soms verandering in gaan brengen.

Welk product(en) zou jij erg graag willen hebben?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s